Vychutnajte si originálne dezerty a nanuky z tyčiniek ORION

Leto je v plnom prúde a s ním aj čas na lahodné dezerty. Vyskúšajte jeden z nasledujúcich originálnych receptov s tyčinkami ORION a oslňte všetkých svojich známych. Napríklad, skúste jeden z originálmych receptov na lahodné nanuky. Ku káve či len tak pre radosť, ich ľahkú chuť si určite zamilujete.

Leto je v plnom prúde a s ním aj čas na lahodné dezerty. Vyskúšajte jeden z nasledujúcich originálnych receptov s tyčinkami ORION a oslňte všetkých svojich známych. Napríklad, skúste jeden z originálmych receptov na lahodné nanuky. Ku káve či len tak pre radosť, ich ľahkú chuť si určite zamilujete.

Banánovo-mangové muffiny

Na 8 ks muffinov potrebujeme: 2 vajcia, 80 g krupicového cukru, 100 g hladkej múky, 100 ml oleja, 50 ml vody, 1 banán, 2 lyžičky kypriaceho prášku

Na krém: 2 lyžice kyslej smotany, 200 ml smotany na šľahanie, 2 lyžice masla, 1 tyčinka ORION Margot s chuťou manga

Postup: Žĺtky vyšľaháme s cukrom, pridáme olej, kúsky banánu, vodu a všetko spolu rozmixujeme ručným šľahačom na najvyššej rýchlosti. Za stáleho miešania pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva. Následne už len zľahka vmiešame sneh z bielkov. Košíčky na muffiny naplníme pripraveným cestom a pečieme ich pri 180 stupňoch Celzia asi 25 minút.

Po upečení ich necháme vychladnúť a zatiaľ si pripravíme krém. Vyšľaháme smotanu na šľahanie, pridáme kyslú smotanu, zmäknuté maslo a tyčinku Margot s chuťou manga, ktorú len rozdrobíme medzi prstami. Pripravený krém navŕšime na muffiny a môžete podávať.

Mango fantázia s jogurtom

Na 6 nanukov potrebujeme: 2 tyčinky ORION Margot s chuťou manga, 200 g bieleho jogurtu, 200 ml smotany na šľahanie, 2 lyžičky cukru

Postup: Do misy nalejeme jogurt, vychladenú smotanu i cukor. Zoberieme medzi prsty tyčinky Margot s chuťou manga a rozdrobíme ich (nebojte sa, ide to ľahko). Metličkou krémovú hmotu dobre premiešame tak, aby sa jej jednotlivé časti spojili. Naplníme ňou pripravené formičky na nanuky, ktoré dáme asi na dve hodiny do mrazničky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.