Vychutnajte si originálne dezerty a nanuky z tyčiniek ORION

Leto je v plnom prúde a s ním aj čas na lahodné dezerty. Vyskúšajte jeden z nasledujúcich originálnych receptov s tyčinkami ORION a oslňte všetkých svojich známych. Napríklad, skúste jeden z originálmych receptov na lahodné nanuky. Ku káve či len tak pre radosť, ich ľahkú chuť si určite zamilujete.

Šarlota s jahodami

Na tortovú formu (s priemerom 20 cm) potrebujeme: balíček piškót, 10 tyčiniek ORION Jahody v čokoláde, 500 g polotučného tvarohu, 200 g kyslej smotany, želatínový stužovač do krému, 6 lyžíc krupicového cukru, tortové želé, 250 g čerstvých jahôd.

Leto je v plnom prúde a s ním aj čas na lahodné dezerty. Vyskúšajte jeden z nasledujúcich originálnych receptov s tyčinkami ORION a oslňte všetkých svojich známych. Napríklad, skúste jeden z originálmych receptov na lahodné nanuky. Ku káve či len tak pre radosť, ich ľahkú chuť si určite zamilujete.

Šarlota s jahodami

Na tortovú formu (s priemerom 20 cm) potrebujeme: balíček piškót, 10 tyčiniek ORION Jahody v čokoláde, 500 g polotučného tvarohu, 200 g kyslej smotany, želatínový stužovač do krému, 6 lyžíc krupicového cukru, tortové želé, 250 g čerstvých jahôd.

Postup: Tortovú formu vyložíme papierom na pečenie. Po jej obvode striedavo rozmiestnime piškóty a polovičky Jahôd v čokoláde. (Nezabudnime aj dno pokryť kúskami piškót!) Želatínový stužovač pripravíme podľa návodu na obale, primiešame doň tvaroh, kyslú smotanu, cukor a tiež zvyšok Jahôd v čokoláde, nakrájané na kúsočky. Krémom naplníme pripravenú tortovú formu. Navrch nasypeme polovičky jahôd, prelejeme tortovým želé a tortu necháme vychladnúť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.