• Vyhľadávač

  • O stránke

    Táto stránka vám prináša informáce, ktoré sú pre vás dôležité....


  • Kategórie

  • Chodíte na preventívnu lekársku prehliadku?

  • Kalendár

    marec 2014
    Po Ut St Št Pi So Ne
    « feb   apr »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • Najnovšie

  • Meta


Aspikove torticky so sunkou a chrenomVeľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola. Pri príprave náplní tort a koláčov určite oceníte Želatínu na stuženie krémov Dr.Oetker, ktorá im ponechá krémovosť, no zároveň dodá pevnosť. Svojich hostí môžete prekvapiť aj chutným aspikom alebo efektnou slanou tlačenkou s vajíčkami či salámou. Svoj tvar budú pevne držať vďaka novinke – Želatíne na vaječnú tlačenku a aspiky Dr.Oetker, ktorá bola vyvinutá špeciálne na prípravu týchto slaných dobrôt.

Nie je želatína ako želatína!

Dr.Oetker_Zelatina_na_vajecnu_tlacenku_a_aspiky_20g_3D_CMYKŽelatína má v kuchyni všestranné využitie. Je nenahraditeľnou súčasťou krémov, ale aj aspikov a rôznych rôsolov. Každé jedlo si vyžaduje osobitý prístup a aj vlastnosti želatíny by mali zodpovedať jej využitiu. Zatiaľ čo náplne dezertov musia ostať po použití želatíny krémové, no zároveň pevné, aspiky a vaječné alebo salámové tlačenky musia byť mimoriadne tuhé.

Strana: 1 2 3


Leave a Reply


*