Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola. Pri príprave náplní tort a koláčov určite oceníte Želatínu na stuženie krémov Dr.Oetker, ktorá im ponechá krémovosť, no zároveň dodá pevnosť. Svojich hostí môžete prekvapiť aj chutným aspikom alebo efektnou slanou tlačenkou s vajíčkami či salámou. Svoj tvar budú pevne držať vďaka novinke – Želatíne na vaječnú tlačenku a aspiky Dr.Oetker, ktorá bola vyvinutá špeciálne na prípravu týchto slaných dobrôt.
Nie je želatína ako želatína!
Želatína má v kuchyni všestranné využitie. Je nenahraditeľnou súčasťou krémov, ale aj aspikov a rôznych rôsolov. Každé jedlo si vyžaduje osobitý prístup a aj vlastnosti želatíny by mali zodpovedať jej využitiu. Zatiaľ čo náplne dezertov musia ostať po použití želatíny krémové, no zároveň pevné, aspiky a vaječné alebo salámové tlačenky musia byť mimoriadne tuhé.