• Vyhľadávač

  • O stránke

    Táto stránka vám prináša informáce, ktoré sú pre vás dôležité....


  • Instagram

    Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

  • Kategórie

  • Chodíte na preventívnu lekársku prehliadku?

  • Kalendár

    november 2018
    Po Ut St Št Pi So Ne
    « okt   dec »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • Najnovšie

  • Meta


Viac miesta na stretávanie sa, oddych, príjemné posedenie pri kvalitnom jedle či káve budú mať návštevníci AVIONU v Bratislave k dispozícii už od 6. decembra tohto roku. Najväčšie nákupné centrum na Slovensku totiž otvára jednu z najmodernejších gastro pasáží v Európe.

Unikátna gastro pasáž s rozlohu 5 000 m2 vznikla v časti pôvodného hypermarketu podľa návrhu architekta Pavla Suchánka. Celková investícia do projektu dosiahla 12,5 milióna eur.

,,Od otvorenia AVIONU v roku 2002 sa veľa zmenilo. Požiadavky a očakávania zákazníkov sa neustále vyvíjajú a retailové prostredie sa vplyvom technológií, urbanizácie, ekonomiky a ďalších faktorov rýchlo mení. Aj v bratislavskom AVIONE sa chceme prispôsobiť novým trendom a zostať dlhodobo atraktívnym miestom pre nášho zákazníka, spoznávať jeho potreby a túžby. Veríme, že z novej pasáže sa stane miesto stretávania sa, ktoré spája rôzne komunity, miesto, kde sa ľudia inšpirujú, získavajú skúsenosti s novými technológiami, nakupujú, jedia a prirodzene trávia svoj čas,“ hovorí Vladimír Bereš, riaditeľ nákupného centra AVION v Bratislave. Príležitostí na príjemné posedenie pri dobrom jedle a nápojoch sa vďaka novej gastro pasáži v AVIONE zdvojnásobí. Celkovo v novej časti pribudne 20 gastro prevádzok, pričom štvrtina z nich bola aj v pôvodnom foodcourte. ,,Snažili sme sa vybrať ponuku gastro prevádzok tak, aby sme oslovili čo najviac návštevníkov. Aj preto sme sa zamerali nielen na overené značky, ale aj na nové a čoraz obľúbenejšie street food koncepty ako napríklad Regal Burger, Thali či Pho. Podmienkou bolo, aby každá prevádzka do nových priestorov priniesla aj novinky v menu,“ dopĺňa manažér projektu Radovan Galamboš. Pôvodný foodcourt v apríli budúceho roka nahradia štyri nové predajne. Existujúca reštauračná zóna na 1. poschodí nad klziskom bude fungovať aj naďalej.

Pre návštevníkov bude v novej gastro pasáži k dispozícii až 650 miest na sedenie v ôsmich rôznych zónach s pripojením pre laptopy či nabíjanie mobilov. Súčasťou zóny bude aj vonkajšia terasa so zeleňou a s obsluhou.

Dizajnový foodcourt v škandinávskom štýle inšpirovaný zákutiami veľkomiest pochádza z architektonickej kancelárie Pavla Suchánka. Hlavným materiálom v interiéri je množstvo prírodného dreva a sklených plôch pre denné svetlo.


Leave a Reply


*