Recepty na nápoje pripravil exkluzívne pre značku MISTRAL Vladimír Baňák, Majster sveta v miešaní nápojov 2010. Ingrediencie a postup prípravy bol zvolený tak, aby ste prípravu nápojov zvládli ľahko a rýchlo v pohodlí domova. Prekvapte svoju návštevu či deti exotickou chuťou čaju z čistého zázvoru z Nigérie či voňavej škorice z Indonézie. SPICY TEA sú navyše prírodné čaje bez akýchkoľvek aróm alebo iných prísad.
4 – 4,5 dcl horúci čaj MISTRAL SPICY TEA Pure Ginger
cca 10 lístkov čerstvej mäty
1,5 – 2 cl bazový sirup
citrónová šťava
citrónová kôra
Príprava: Do skleneného hrnčeka o objeme 4 – 4,5 dcl vložíme lístky mäty, citrónovú kôru (bez bielej vnútornej časti) a zalejeme vylúhovaným horúcim čajom Pure Ginger. Dosladíme bazovým sirupom a pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy.